Search This Blog

Thursday, May 19, 2011

.: reunion SK Jalan Bellamy 2000-2005 :.

assalamualaikum. hye, there! :)

date : 18 may 2011
vanue : mid valley megamall.

reunion SKJB. batch 2000-2005. alhamdulillah berjalan lancar. walaupun tak semua yang hadir. tapi, hati ini agak gembira. lama kot tak jumpa~ terjumpa ada lah. kalau nak hang out uh memang tak lah kan.

thanks to all yang attended. semua grown up. macam tak percaya je. dulu semua cute je! hee. memang kelakar bila teringat semua kenangan zaman kanak-kanak dulu. 

went to midvalley. tengok movie. derr~ KONGSI. i thought that movie best lah sangat. tapi, boring. tergantung pulak tu. haih! then, main bowling. ahah! memang best. lawak je tgk semua main. okay~ sorry sebab aku terror main. hahahaha~ 

makan kat KFC. lawak! macam2 cerita aku dengar. hee. cakap fasal zaman tadika pun ada. macam tak caya je dayah isahak, alis ngan hajar kawan dari tadika. agak cute di situ. :)

kenangan indah lah dapat jumpa balik. alhamdulillah untuk kenangan ini. :)

ahah! hari tu kak aisyah nak tengok gambar kan. sorry~ tak banyak. sebab tak bawa camera. guna camera hp yang murah je. hee. 



alis n hajar. cute je korg 2 ni. :)


dayah2. hee! dayah ishak n dayah abdullah. ana anti~ lagi cute. :)


dayah , unknown n hajar. hee~ 


okay, agak selekeh. haha! me n hajar. nice scene~



hee~ okay ni ramai2.

boys: fikri, haziq, fiqri, adeeb, khairul
girls: shima, dayah roslan, faezah, dayah ishak, alis, hajar

thanks a lot guys~ really appreciate it. hope to see all of you again for the next time. keep in touch yaww! we were born to be friends. alhamdulillah, it is true. friend forever.

mohon Tuhan berkati kami dan lindungi kami dari segala bala bencana, maksiat berleluasa, fitnah dunia.berkati lah persahabatan kami. :)

p/s: yang tak join, its okay. harap sangat nanti dapat jumpa. :)

by,
faezah. 

No comments:

Post a Comment