Search This Blog

Friday, May 13, 2011

.: random part 1 :.

assalamualaikum. hye, there! :)

ouh. a week to go. then, i will go to UiTM Kuala Pilah, Negeri Sembilan. get a life, FAEZAH. ahah! enjoy your week. fuhh!

uhuh? random? ahah!

before I start, ALHAMDULILLAH. hee. ALHAMDULILLAH for everything. :)

R A N D O M

* aku jatuh cinta. auww!
okay, ini benar. FEND. watak novel yang sangat memberi impact yang sangat besar untuk diri ini. CONTENGAN JALANAN. masyaALLAH. cerita yang sangat menjetik hati ini. TAHNIAH, HLOVATE! ahah! ramai yang cakap, ' stop it, FAEZAH. FEND tak wujud. back to reality '. rasanya, tak salah kan mengimpikan seseorang yang macam FEND. hee.

FEND FAEZAH. :p

*busy busy busy.
huh~ kalut lah sangat. nak masuk U. ni bukan macam nak masuk SMKAKL. hee. okay, not just me yang kalut ni. TAPI, MOST OF MY NEAREST FAMILY. ESPECIALLY, MY IBU AND ABAH. ahah! not to forget, NENEK jugak. hee. anak+cucu sulung dalam keluarga. woot woot woot.
just imagine okay, what will happen if i got an offer to go to oversea. huh! lagi bertambah kalut lah ibu. ahah! dan aku akan pasti kan kekalutan itu akan berlaku dalam masa beberapa tahun akan datang. AMINN~

FAEZAH NOW UiTM
FAEZAH A FEW YEARS LATER AUSTRALIA. :) *dreaming is not a crime.

*movie marathon.
ffffftttttttt! cakap box wayang mana aku tak masuk lagi? ahah! kaya mereka semua. tu yang latest movie. yang kat astro ni tak payah cakap lah. hee~

nowhere to go~ sumpah gila cerita ni. psycho habis! roadlink yang fuhhhhhh!

telling lies~ putar belit ah. penat nak rungkai kan. hee!

500 days of summer~ poor that guy. but, still cute. i like the way that guy senyum!

paano na kaya~ tagalog's movie. bestfriend then soulmate. ahah! nangis macam biasa.

water for elephant~ cant believe this movie is actually 'U'. should be '18'. AHAH! best.

just go with it~ my first '18' movie. hee. sweet moment with all my siblingssssss.

OKAY, BANYAK LAGI. heeeeeeeeeeeee.

*penat nak nangis.
ahai~ sudah sudah lah. hahaha! bukan salah hati bila kau dah suka. pandailah kawal. luah kan segalanya dekat ALLAH. :)

*shopping.
hee. sangap shopping. ahai~ sedih betul UiTM jauh dari KL. hee. tak ada mall. lalalalalala.

BELAJAR LAH, FAEZAH. DAH BERJAYA NANTI SHOPPING LAH KAU PUAS PUAS.

~ end of part 1 ~

No comments:

Post a Comment