Search This Blog

Thursday, May 19, 2011

.: a piece of memory before all of us split for a long time :.

assalamualaikum. hye, there! :)

feel sad to say this. A PIECE OF MEMORY BEFORE ALL OF US SPLIT FOR A LONG TIME. setiap pertemuan pasti ada perpisahan. itu pasti. ALLAH dah janjikan. kita bertemu karana ALLAH, berpisah pun kerana ALLAH. walaupun aku sedih sebab dah tak jumpa korang semua. tapi, aku akan ingat koranng semua. itu pasti. :)

yesterday, the last day we hang out before semua bawa haluan masing-masing. i will never forget about it. 

DATE : 19 MAY 2011
VENUE : TIMES SQUARE

watched movie. NUR KASIH! duduk satu row. kongsi popcorn satu row. kongsi ice lemon tea satu row. kongsi tisu sepeket satu row. nangis je tak satu row. ahah! aku takkan pernah lupa. itu pasti.

kalau korang semua nak tau. aku tahan je nangis semalam. aku taknak nangis sebab aku yakin semalam bukan lah yang terakhir. itu pasti. aku akan pastikan yang kita akan hang out lagi. macam semalam, macam minggu lepas, macam bulan lepas, macam tahun lepas. 

betul cakap abah, 
' KAWAN SEJATI KAWAN YANG KAU JUMPA MASA SEKOLAH MENENGAH  '.

kata-kata abah memang benar. ya! aku dah jumpa kawan sejati tu. 

taknak buat ayat sadis dah. aku yakin semalam, kelmarin, minggu lepas, bulan lepas, tahun lepas bukan yang terakhir untuk kita. aku pasti masa akan datang kita akan macam ni jugak. hee!

hee. ni ada lah beberapa keping gamba yang sempat aku amek semalam. okay~ gamba aku berdua dengan korg. so sweet! lalalalala.


mahirah, nini, naz, zal, naddy.

depan surau TS. tingkat 7. ahaha! 


me and aiman. eh! ada nini.

aiman, good luck. jaga diri tau. kat sana kau kena cari kakak baru nak jaga kau. hee. walaupun kau kecik tapi kau garang! hee. aku sayang kau sangat! itu pasti.  


me and naddy.

hee! our trademark. lalalala.

naddy~ good luck tau kat matriks. jadi pharmacist nanti tau. aku doakan kau. sorry sebab aku duduk sebelah kau time nur kasih nangis teruk gila. hee. aku sayang kau sangat! itu pasti.


me and mushi

mushi~ kau makin cantik. hee. good luck kat USIM. aku ada tugas untuk kau. ahah!  kirim salam kat saudara mara kau kat arab tu. aku sayang kau sangat! itu pasti.


me and nini.

nini~ good luck! take care. kau tabah. aku salute kau. kau indie sangat. hee. jangan lupa ramai yang sayang kau tau. aku doakan yang terbaik untuk kau. aku sayang sangat kat kau! itu pasti.


me and pah.

pah~ ahaha! kawan gedik aku. dari f1 kan. bff. banyak kenangan dengan kau. take care! aku tau kau boleh kat UIAM. jadi lawyer hebat tau. aku sanyang kau sangat! itu pasti.


me and naz.

pakwe! hee. naz~ good luck! aku doakan yang terbaik.  thanks selalu dengar masalah cinta aku. ahah! thanks bagi tisu. hee. aku sayang kau sangat! itu pasti.


me and hanum. eh! ada naz. one happy family.

hanum~ good luck! dah nak semester 2 kan hang. hee. sorry kalau banyak susah kan hang. time bowling hari tu. hee. dalam ramai2 ni ramai yg cakap hang kawen dulu. HAHA! sayang kau sangat! itu pasti.


me and zal.

zal~ good luck! all the best tau. hee. take care. nanti balik lah ramai2 dengan yg ada kat utara tu. aku sayang kat sangat! itu pasti. 


me and zot.

zot~ mozozot. hahaha! good luck. all the best. nanti cuti sem keluar sama tau. g KLCC. hee. aku sayang kau sangat! itu pasti.


me and mahirah.

mahirah~ good luck! kat shah alam je kau. dekat. ahah! jadi lawyer yang hebat tau. hee. nanti jangan loading sangat. tapi, cute ah bila kau loading. hee. sayang kau sangat! itu pasti.

me and bella.

bella~ take care! good luck tau. jangan gaduh2 dengan nini. hee. thanks for everything. anak baba ngan mama ni. hee. aku sayang kau sangat! itu pasti.

wanimer~ aku sayang kau. all the best! aku doakan yang terbaik untuk kau. carikan aku orang utara tau. hee. aku janji tak banyak main. dah taknak nakal nakal dah. :)

afiqah kamal~ sorry sangat kalau kau ada terasa. aku tak berniat tak nak ajak kau. all the best. hope to see you again. take care. aku sayang kau.

kawan kawan dorm LESTARI~ anis, mia, yatt ngan aliya. all the best! aku doakan yang terbaik. hee. sayang korg semua.

p/s: mana yang aku tak letak gamba atau mention nama, itu tak bererti aku lupakan korg. aku sayang sangat! puteri 19generation. sesiapa yang dah jadi kawan aku tu memang selamanya kawan. okay! 



last but not least. dengar lah lagu ni. aku dedicated khas untuk korang semua. 

aku sayang korang lillah. :)

by,
faezah.

2 comments: