Search This Blog

Thursday, May 5, 2011

.: midvalley-ing :.

assalamualaikum. hye, there! :)

last 2 week KLCC-ing. last week PWTC-ing. this week MIDVALLEY-ing. yeay! hangout with all my busuk. haha!

date: 5 may 2011
vanue: mid valley

tak semua ruang tamu yang busuk hadir. tapi, muka sama lah yang datang menggalukkan diri. hee~

nazihah, nini, pah, hanum, shark, jiq, syaei dan afiqah kamal [ seminit ].

semua pakat datang lambat je. yang sampai dulu che pah kita. then, aku. lepas tu jiq. seterusnya, shark. berikutnya, nini. diikuti, naz. selebihnya, syaei.kedua terakhir, anom. dan yang terakhir afiqah kamal. perjumpaan selama seminit. haa!

hari ni sangat meriah sebab SHARK telah belanja kami semua KFC. alhamdulillah. ye lah, tauke KFC ni. hee~

ni lah kalau budak lepasan sekolah. memang bising kalau makan. ha! sempat gossip. ceh~ yang paling tak boleh blah semua pakat bawak perangai lama. cakap kalau boleh nak bagi semua orang dengar. padahal, orang yang nak dengar tu depan kau je. haha! TU LAH YANG MEMBUAT KAN RINDU INI MENEBAL. :)


memang suka kamera kan semua. hee! cheese. lalalalala.


okay. ni SYAEI. hee~ kau cute lah. aku tak tipu. thanks tadi ada pengisian. hee~ rindu nak bincang cakap hal agama. :)




ehem! couple of the year. eh! kami bukan lesbo okay. both of us NORMAL. hee~ naz yang merangkap 'pakwe' aku. dah hampir setahun kot. hee! bila anniversary kita eh? hahaha! *suka buat orang salah faham kan aku ni.

ouh! ni shark. ala, yang belanja KFC tu. hee. thanks eh sasak. *aku suka pakai tudung malas. hee~

lepas makan! plan nak tengok Fast Furious 5. tapi, lambat beli tiket. dah habis. hik3. yang paling tak boleh blah, " DIK, NAK TENGOK KAD PENGENALAN. NI BETUL KE DAH 18 TAHUN? ".

okay, muka kiteorang ni tak cukup matang eh? hee~ time beli tiket pah je yang dah 18. aku lagi 17 hari. dan yang paling tak boleh blah, nini~ ehem! kau baru 17tahun 4bulan setengah. hahahaha! *forget it.

last minute punya keputusan. WATER FOR ELEPHANT. hee! main actor ROBERT PATTINSON. auww! the coolest vampire. hee. best jugak lah movie tu. hee! TAK PERCAYA YANG MOVIE NI 'U'. PATUTNYA, 18 LAH. hee! *pelik? okay, korg tengok dulu eh. hee.

lepas habis movie, pi cari CD. hee. kerjaan anom dan pah. meronggeng kejap. lalalalalala.

before 5, semua dah cabut balik. naik KeTaM. nanti sesak orang balik kerja. hee~

lalalalala. tu je kerjaan hang out kali ni. hee!

p/s: afiqah kamal! ada jodoh kita jumpa lagi. seminit je tadi jumpa kau. sempat peluk kau 25saat. salam kau 5 saat. lambai kau 30saat. hahaha!

alhamdulillah dengan nikmat ini ya ALLAH. semoga aku dapat lagi kegembiraan bersama mereka. :)

3 comments:

  1. Hate to say those word .."Ruang Tamu".. Erkk..

    ReplyDelete
  2. @hitori.hakaru, why? I love the words because they were my memory in high school.

    Jealous you all went to hang out without me :(

    ReplyDelete
  3. hurm. aku salah cakap eh? hee~ sorry eh.

    bella, jgn jelous. kau lagi best. pergi baitullah. :)

    ReplyDelete