Search This Blog

Tuesday, May 17, 2011

.: ahah! memang aku takkan lupa. SEOUL GARDEN, ONE UTAMA :.

assalamualaikum. hye, there! :)

tiada yang lebih indah bersama kawan kawan melainkan menghabiskan masa bersama. hee! 

VANUE : SEOUL GARDEN, ONE UTAMA.
DATE    : 17 MAY 2011.

woohooooo! hang out again. the craziest! ahah. credit to naddy sebab semangat ajak g seoul. :)

memang agak jauh untuk ke ONE UTAMA. tapi, rindu punya pasal. sanggup aku datang. walaupun SEOUL GARDEN tu mahal. aku tak kisah! :)

thanks to naddy, pah, naz, zozot, mahirah, zal, nini, nadio, bella, atikah ismail dan adiknya yang handsome. 

hari ni memang best gila. lalalalalala. MAKAN, MEMEKAK, GOSSIP.



WELCOME TO SEOUL GARDEN, ONE UTAMA.


cool kot tempat ni. cozy lah jugak. puas gila makan.


hee! time ni semua pakat menyakat atikah ismail. sampai merah gila muka dia. macam udang kena bakar. ahah! memang lawak. semua pakat nak cakap kuat kuat. dah terbiasa kat announcement kat asrama dulu. memang gelak sakan kan semua. hee! bakal merindui semua. :(



hello. siapa tak tau ni trademark sapa kan. ahaha! NADDY. okay, memang lawak bila naz imitate trademark aku, naddy ngan bella. hahahaha! 

trademark naddy seperti gambar di atas.
trademark bella yang suka buat piece.
trademark aku bila besarkan mata kembungkan pipi dan muncungkan bibir. 

ahah! memang lawak lah dear, naz. heeee! oppsss! lupa! zot~ trademark yang suka keluarkan lidah. hahah! memang aku takkan lupa semua tu. dan dan sekarang teringat ayat pah. ' ada tak kawan macam korang kat U nanti? '. hee. bagi aku, korang semua the best. takkan ada ganti. kalau ada pun takkan sama. sebab korang semua still the most special in my heart. cewahhh!



ahah! tisu. lalala. tak sangka zot suka kumpul tisu. hee! aku pun suka jugak. tapi, selalunya memang ke tong sampah lah jawabnya. okay! jari yang cute. eh! jari sapa? hahahahahaha! memang besar kan tisu uh. *apahal aku merapu pasal tisu ni. hee!


the ugliest, skinniest girl! ahah. well, aku yang kuat makan. lalalalalalala. memang tak boleh blah kan. hee. faezah! depan bakal mak mertua jangan makan macam ni tau. okay, aku tak lah kenyang sangat makan. tapi, agak muak sebab pelahap makanan yang sama. lalala. one more thing aku tak makan nasi. thats why aku tak kenyang. lalalalalalalalaala. ALHAMDULILLAH! :)


ahah! cute kan tempat masak  ni. yang kat tengah tu ada kuah. keliling uh menggoreng. hee! memang puas gila makan. lalalalala. seramai 10 orang yang makan ni. haish~ boleh bankrut seoul garden ni. macam macam ada! ayam, daging, udang, ah! banyak lah. hee.



naz and pah. hee! bakal merindui korang dua. 

pah~ kawan baik dari f1. lalalalala. kenal masa interview. banyak ah kenangan dengan kau. 
naz~ 'pakwe' aku. heee! jangan nak kacau kita orang eh. lalalalala. ramai yang cakap ' ala, couple dua orang ni. ' hahahaha!



pah, mahirah and zal. hee! memang lawak gila lah mahirah. zal yang sememangnya cute!

*mahirah. 
tak sangka kau tumbuk perut mamat bateri. mamat uh memang terdiam lah. memang esok dia dah tak datang kerja sebab takut. lalalalalala. kau memang badang sejati. hee! 



hahaha! ramai yang bet pic ni akan jadi profile picture kat FB. okay, aku suka gamba ni. mmg cool. ahah! bella. welcome home! hee. thanks sebab datang jugak. walaupun tak banyak masa kita spend tapi sangat bermakna. aku akan rindu kau. :)

time balik memang tak boleh blah. kejar bus rapid dalam hujan. ahaha! pah jadi tourguide TTDI. hee. ada india duduk sebelah mahirah. naddy amek gamba zal. nadio yang senyap kat tepi tingkap. naz ngan zot cakap sal kad rabbit yang baru buat. nini yang semangat cerita yang ayah dia bukak blog.

actually, banyak lagi gambar. kat blog 'pakwe'. hee. tengah tunggu atikah and zal upload gamba. hee! cerita yang menarik ada kat blog 'pakwe'. hee.

nota hati: thanks sebab buat aku happy. harap boleh lagi macam ni pada masa akan datang. aku sayang semua.good luck! semoga kita semua akan sentiasa di bawah lindunganNYA. :) sahabat selamanya. :)

by,
FAEZAH ZAHID. :)

1 comment: