Search This Blog

Sunday, April 10, 2011

.: scrambler, please be mine :.

assalamualaikum. hye, there! :) scrambler! i love you. please be mine. im begging you. scrambler, ingat lagi bagaimana aku jatuh cinta padamu. saat kau berhenti di traffic light, warna merah mu sangat menyala. aku terpesona! ouh. kadang-kadang aku terkeliru. aku ni jatuh hati dekat scrambler atau pun pemilik scrambler? hahaha! dua-dua lah. harap jumpa lagi kat traffic light depan klcc. :)
cool! please be mine.


ouh! tak mintak izin nak amek gamba! haha! dapat pegang scrambler pon jadi lah. lalalalalala.


memang cool kan kalau bawak scrambler. aduh! tak boleh tido ni. terangau-angau kat scrambler.



p/s: aku tak mampu nak jadi feminin. so, terimalah aku seadanya. *patutlah tak ada boyf. semua jadikan aku bff je.

No comments:

Post a Comment