Search This Blog

Saturday, April 23, 2011

.: gelora jiwa. another chance for another person. hee~ :.

assalamualaikum. hye, there! hee~ how are you? fine, right. :)

i love yuna. hee~ jujur betul. i like her song. her voice. her style.

lately ni. suka gila dengar lagu GELORA JIWA by yuna. hee~

Cinta apakah tandanya
Jika egkau hanya mempermudah kata saja
Hati tak akan berguna
Jika sang asmara tidak merasa kedalam jiwa
Rindu itulah tandanya
Aku kasih mu aduhai asmara
Cinta oh cinta yang ternyata
Hanya dapat ku sematkan
Didalam dada ku yang remaja
Gelora di dalam jiwa ku

Bergetar merayukan sukma
Menyanyi lagu cinta hati
Tanda ku nan membalas cinta mu
Yang tidak mudah hilang dari kenangan ku
Yang tidak mudah hilang dari kenangan ku
Rindu itulah tandanya

Aku kasih mu aduhai asmara
Cinta oh cinta yang ternyata
Hanya dapat ku sematkan
Didalam dada ku yang remaja.

hee! suka suka suka. lagu yuna semua jujur kan. ayat sedap je.

okay~ another chance for another person. I LOIKE. hey! get a life lah kan. LAME gila. hee~ just chill with ur life. jangan lah melampaui batas kan. ALLAH knows everything.

eh! nak perasan kejap. aku suka photo ini. vanue, KLCC. the best place ever for this 2011. i love the way aku pakai tudung malas. i love the way aku inaikan kuku aku yang sekarang ni kaler ribena. i love the way aku pakai rubber ring and silver ring. i love the way aku pakai celak cam emo. i love myself. ;)

i know that mybe a lot of ppl doesnt like me. so, what? i love myself. hee~ semangat gemini terlebih.

tapi, kalau nak berikan teguran yang membina silakan. patik tak kisah. untuk kebaikan diri sendiri juga kan. anda pun dapat pahala. tapi, yang ana mintak tegurlah dengan cara yang betul. hee~

enjoy the song ya ppl. hee~ love ya. :)

3 comments:

  1. pejaaaaa...
    doesnt mean aku x suka kuku hitam..kire cam aku x suka ko tau!!!!!!
    haha..
    atlast..tukak gak lagu pink tuh..aku rse cm bleh hafal da lgu tuh sbb sllu bukak blog ko lgu tu yg kuar dlu dri entry..hahaaa..
    pasal tdg tuh...aku no comment..as long ko tau kan syarat2nye ape..and aku yakin 100% ko tau..
    so yg tu aku x rsau mne.. (^_^)
    btw~~ape mksud yg ats tuh??
    anther..bla3..mls nk taip..heee

    ReplyDelete
  2. style baru ke ni??
    pape pon lawa laa..
    hee~

    ReplyDelete
  3. fasyak~ hee. aku tak terasa pun. siyes time post ni aku tak teringat pun yg kau tak suka kuku hitam. betul tau! insyaALLAH aku jaga semua tu. kalau aku tersasar sket tegur lah eh. sayang aku kan. sayang kau lebih. :)

    wanny~thanx sayang. hee. saje ubah style. :)

    ReplyDelete