Search This Blog

Sunday, April 10, 2011

.: THE CRAZIEST MOMENT :.

assalamualaikum. hye, there! :) last friday was the crasiest moment in my life. first time went to concert. without my folks permission. dan dan ibu called. ibu: kakak kat mana ni? cakap betul-betul. kakak: erm. kakak kat concert. ibu: nape tak cakap! ibu tak mara pon. tapi, jangan balik lambat. kakak: ok! before nine. i promise. yeah! baru dapat permission. memang gila that time. kuar dari petrosains jumpa zot. then, turun lah kat bawah. hujan pulak. nasib zot ada payung. orang beratur panjang! dan dan nampak syaza, izham, faez, saiemah, rusydee, megat (schoolmate faez). thanx bagi masuk line. :) hahaha! hoi~ memang gila sangat lah kan. got that. erm, pe bende tu eh? haha! cool. tukar dengan faez. mine putih. faez hitam.

fuhh~ muka jahat je. dah lah tak reti senyum kan. lalalalala. thanx izzati radzi. tahniah! camera anda pandai menipu. sebab tak nampak mr. pims saya. :)


me, faez, izzati, syaza, rusydee, megat. *saiemah and izham x masuk camera.

dunia ni memang kecik je. siapa sangka yang izzati dengan rusydee schoolmate. sekolah rendah. haha! best kan bila jumpa balik. :)


badly, tak sempat pon tengok the real concert. sebab lambat sangat nak tunggu. after isya' baru start artist keluar. tapi, ok gak dapat tengok b-boys. semart gila! wakaka crew. lalalala. plus, ada mamat jepon. awesome!


8.30~ aku ngan zot pon plan nak balik. otw, nak g train. tiba-tiba nampak a group of korean guy. sebelum ni mmg tak pandang sangat. tapi, KALI NI KOREAN GUY TU SUPER DUPER HANDSOME. so, aku ngan zot follow lah mereka. sounds crazy. yeah! memang crazy. then, cakap dengan one of them. nak amek gamba! tekad dah ni. finally! huhuhu. :)



actually, aku ngan zot nak amek gamba dengan the tallest guy tu je. kalau perasan lah kan. yang hujung kiri sekali. hahaha! dy membebel je. taknak amek gamba sekali. TAK KESAH SANGAT. ASALKAN DAPAT BERGAMBAR DENGAN THAT WHITE SHIRT. tapi, siapa nama pon aku tak tau. haih~ hahahaha! *tak dapat g korea pon tak ape. asalkan rakyat korea datang malaysia. haha!


yeah! the CRAZIEST MOMENT.

2 comments:

  1. ooOOooo myyy..
    zot pakai jubahhhh!!!!pergi konsert..baguih kawan2 aku niyh..haha

    dan KO!!!
    x abes2 ngan white shirt eh..
    xpe2..aku doakan smoga ko jumpe sang kemeja putih idaman hati (^_^)

    ReplyDelete
  2. hahahahahhaa! tu lah. jodoh kot dengan white shirt! lalalalalalalalala.

    ReplyDelete