Search This Blog

Tuesday, April 26, 2011

.: bookfair yang paling havoc gempak gila :.

assalamualaikum. hye, there! :)

bookfair again. hee! PWTC.

memang gila pegi bookfair. borong segala bagai novel. COMIC! hee. banyak gila beli kan. jangan tanya berapa yang aku dah spend. i went there 2 times. hee! ada kisah kenapa aku pergi 2 kali.

okay~ pergi dengan RUANG TAMU. hee. mmg best. ZAKEYYAH, PAH, NINI, AIMAN, JIQ, MUSHI, SYAEI, AFIQAH. mmg best sangat. mengharapkan yang lain ada sekali. tapi, takpe lah tak ada jodoh nak jumpa.

malas nak membebel sangat. hee~ im not i a good mood actually. :(

a few gamba yang nonsense! hee.


day 1


credit to zakeyyah. tuan empunya dslr.
credit to syaei juga sebab captured gamba ni.

i love the way aku pakai kemeja kotak kotak. i love the way aku snap gamba guna dslr. i love the way org senyum bila aku snap gamba. i love the way i am lah. hee~ okay. aku kena belajar jadi feminin. :)


rindu nak tengok senyuman korg ni. hee!
jiq dah kurus. pah mmg sentiasa hot. afiqah our baby. syaei nak starbucks lagi.



keyya yang cute. nini yang mmg semangat senyum.



mushi kau makin cantik. aiman kau memang cute. hee~



ahh~ borink. gamba aku lagi kan. hee. as i said, i love the way aku pakai kemeja kotak kotak. faezah, sila belajar macam mana nak senyum. :D

day 2.

aku g bookair lagi sebab nak bag lawak kampus. hee! memang gila kan aku ni.

aku dah beli 3 komik sebab nak bag. SANGAT SEDIH BILA AKU TAK DAPAT BAG LAWAK KAMPUS. SEBAB GEMPAK STARZ ADA 2 BOOTH. SO, BAG LAIN LAIN. BAG LAWAK KAMPUS KAT BOOTH ATAS. hee~ so, nini, bella dan naddy teman lah g booth kat atas.

sampai kat booth tu tak boleh tukar bag. SADIS! aku tekad nak mintak tukar dengan orang. mula mula nak tukar dengan sorang pakcik ni. tapi, pakcik tu tengah sembang. dan dan pulak aku jumpa sorg budak perempuan. aku pun TAK TAU MALU MINTAK TUKAR. hee! alhamdulilah budak perempuan tu pun bagi.

YANG PALING TERHARU. BELLA BELI 3 KOMIK SEBAB NAK BAGI AKU BAG LAWAK KAMPUS. THANKS SAYANG. NOW, IVE GOT 2 BAGS. hee! HAVEN.



puas faezah? hee. senyum lebar je kan. ouh! aku dah kembali specky. hee! makin teruk rabun ni. amek kau pakai speck. rimas tak rimas kau kena pakai jugak faezah.


aditas, vaness, bepop, si kosong, cikgu noodle, xena. hahahaha! HAVEN aku dapat bag ni.




hee~ new boyfriend. L Luthier. guitar. thanks again, bella. banyak gila borong kan. *tu paling banyak bag bella.



kembali ke zaman P Ramlee. hee! memang hitam putih lah aku rasa kat dalam ni. tempat makan yang okay lah. sedap jugak. murah pon ye. hee! thanx bella belanja makan. :)

alhamdulillah. aku bahagia dengan cebisan kenangan ni. harap kita akan hangout lagi. :)

p/s: sorry to all of you yang sentiasa risaukan aku. okay, aku mengaku yang aku tak lah okay sangat. dugaan hebat. masalah hati lagi. doakan aku. sorry to atin syakira sebab aku tak cerita kat kau. aku penat. hee! jangan marah tau. senyum sket. thanx to nazihah [ pakwe aku ] dan nabilah razib sebab called.

akan aku tabah menghadapi semua dugaan ini. :)

No comments:

Post a Comment