Search This Blog

Wednesday, April 6, 2011

bangkit sebelum berakhir!

assalamualaikum. hye, there! how r you guys? :)) seems like SPM result dah keluar. dan result aku tidak lah segempak orang lain. tapi, aku tetap bersyukur. ada hikmah di sebalik semua ini. ape hikmah nyer? kalau aku dapat straight A's. mestilah aku nak amek medic kan. ok. the reality of the doctors life nowadays: too many becoming doctors. cuba bayangkan 5 tahun akan datang. wow! banyak gila doctor kan. plus, nak jadi doctor kena raajin. aku kan pemalas. lalalalalaala. so, aku dah memang tekad. NUTRITIONIST WANNABE. insyaALLAH. doakan lah aku dapat course DIP. FOOD TECHNOLOGY kat UiTM. tapi, kalau tak dapat. mesti ada hikmah jugak. aku yakin dengan ALLAH. DIA yang tau segala-galanya. kita cuma merancang, ALLAH yang menentukan. :) semangat kan? huhuhuhu. dulu selalu tulis FAEZAH OBGYN. dan OBGYN tu hanyalah kenangan. =______=' tapi, ramai kat petrosains panggil FAEZAH OBGYN. :) sekarang panggilah NUTRITIONIST. huh? panjang sangat lah pulak. haha!


cool kan paper clip yang terapung ni. lalalala. nice kan!


aku takkan pernah mengalah, akan sentiasa mencuba. walaupun aku tau yang payah sangat nak terapungkan paper clip ni. sepayah tu jugak aku nak berjaya. tapi, aku yakin yang ALLAH akan beri yang terbaik. mungkin kegagalan itu yang terbaik. mungkin kejayaan itu suatu ujian. siapa tau kan. back to basic. ALLAH segalanya. :))

3 comments:

  1. insya allah bleh!!!
    doakan aku gak (^_^)
    p/s=susa ke nk terapungkan paper klip???

    ReplyDelete
  2. thanx nimer~ u too dear.

    fasyak~ insyaALLAH. u too! susa gak nak terapungkan paper clip uh. haha!

    ReplyDelete