Search This Blog

Friday, March 11, 2011

.: MEMANG SALAH AKU. DAN DAH MINTAK MAAF PERSONALLY. :.

assalamualaikum.

just straight forward. MEMANG SALAH AKU. aku dah jumpa dia personally. tahniah sebab kauorg merupakan kawan yang baik. beck up untuk kawan.

about school magazine. aku dah tengok. tak lah 'cibai' sangat. aku dah jumpa alia hani dan dah mintak maaf secara personal. memang salah aku sebab aku tuduh melulu je. tak dinafikan lah. on that time aku memang sangat tension sebab tetiba ramai gila IM kat FB. ' weyh, apehal ngan majalah sekolah?'

tambah lagi status yang tak boleh belah. the word CIBAI uh memang sangat tak boleh diterima. cuba korg letakkan diri kau org kat tempat aku. memang tak tahu lansung sal majalah sekolah dan tiba2 kene hentam. tension gila.

aku dah muhasabah diri. fikir dengan mendalam. macam mana kalau aku kat tempat alia hani. memang sakit hati lah kan. so, AKU MEMANG SALAH DALAM HAL NI.

alhamdulillah. semua dah selesai. dah jumpa teacher. dah tengok majalah. dah jumpa alia hani dan mintak maaf secara personal. ok. aku nampak lah ramai yang macam bengang ngan aku. so, tak kesah lah kan. memang salah aku.

so, SORRY AGAIN TO ALL ESPECIALLY TO ALIA HANI.

p/s: aku memang sangat bersalah.

1 comment:

  1. OMG.
    agak ketinggalan di sini.
    Kenape sbnrnye dgn majalah skolah ni?
    Tak saba nak dpt majalah skolah.

    Whatever it is peja, remember that sometimes things wont be so perfect. So dont blame yourself. Chill.
    :)

    ReplyDelete