Search This Blog

Monday, March 7, 2011

.: i'm searching for my real BEAST :.

assalamualaikum! hye! annyeong!

happy birthday to izzat rahim. not to forget, happy belated birthday to nabilah razib. :))

went to mid valley. rock yaww! main bowling. dan sangat terbukti yang faezah zahid memang tak reti main boling. longkang! lalalalala.

LOL. forget bout bowling. movie time! lalalalala.

.:BEASTY:.

dude! best gila movie ni. dah lah si alex pettyfer memang super duper kachak and vanessa hudgens pulek super duper chuantique. haish! then, alex ni pulek sangat lah cute bila jadi beast. should be huduh lah kan. harhar!

kauorg usha lah movie ni. malas nak cerita. lalalala. then, aku ngan aliya dok usha je kening alex time jadi beast. sebab tulisan jawi.


hunter and lindy.


kyle and lindy

haha! so, im searching for my real beast. rupa paras bukan lah pengukur. ehem. ukur jugak lah. lalalala.

semoga mendapat yang terbaik. *ibu tanye dah ada boyfriend ke belum. lalalalalala. =___='

No comments:

Post a Comment