Search This Blog

Monday, February 28, 2011

.: woah! hobi baru. membuat kajian dan mengeluarkan TEORI. kerjaan yang dilakukan bersama _____________ :.

assalamualaikum~ hye! annyeong! LOL. lama tak mengepost. lalalalala. alhamdulillah masih boleh menaip. no more crapps! maybe. ;D


dude~ teori pe lah kan. haha! last week chat lah dengan _____________ [ sorry tak mention nama. nanti aku kena pukol. aku tau kau akan baca post ni ] lalalala. SATU TEORI TELAH DIKELUARKAN. teori yang dikeluarkan bukanlah dari kawan saya tu, tapi apa yang dia dengar-dengarlah. jom, agak logik. huh? ok. tak nak membebel dah.


TEORI PERTAMA.
kalau kita mimpi orang yang kita suka tu, bermakna dia bukan jodoh kita. sebab kita mimpi dia. so, bukan jodoh lah kan.


TEORI KEDUA.
kalau kita mimpi orang yang kita suka, bermakna dia jodoh kita. sebab kita dapat tau melalui mimpi.



CONCLUSION.
agak logik lah dua-dua. TAPI, teori yang pertama memang sangatlah masuk dek akal. sebab, kalau teori kedua tu agak lah ada percanggahan. cuba bayangkan~ KALAU KITA MIMPI ORANG YANG KITA SUKA. DIA MERUPAKAN JODOH KITA. BERMAKNA KALAU KITA SUKA RAMAI ORANG DAN MIMPI SEMUA ORANG TU, BERMAKNA SEMUA JODOH KITA KAH? hahaha!


ini teori yang didengar dari orang lain. jom ke teori yang baru di discover oleh ______________. *sape eh? huhuhu. ;D


************************************************************************************


TEORI YANG BARU DI DISCOVER.
lelaki.
sangatlah suka melayan perempuan. layan perempuan dengan baik sangat. yang bagusnya, mereka layan semua perempuan sama.


perempuan.
tersangat cepat jatuh hati. perasan yang lelaki tu layan baik sebab suka kat perempuan tu. memang bukan lah salah perempuan untuk jatuh hati sebab hati dan perasaan perempuan ni sangatlah halus.


so, the theory is JANGAN CEPAT FALL FOR SOMEONE HANYA KERANA DIA LAYAN KITA BAIK.


CONCLUSION.
lelaki janganlah terlalu caring atau gentleman sangat kat perempuan sebab perempuan ni memiliki hati dan persaan yang sangat halus.perempuan pula, jangan lah cepat sangat jatuh hati. terharu je lah kan. simpan hati tu untuk yang berhak memiliki. :))


p/s: jom jadi yang lebih baik. *tepuk bahu sendiri.

8 comments:

  1. adohhh...
    jd tiap2 mlm aq mmpi thunder dtg Malaysia siap ckp mlayu ngn aq tuh bkn jodoh laa???
    hahahahahaha
    sggh keciwaaa...
    he3

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha! tu lah pasal. aku selalu gak mimpi jonghyun, junsu, rob petts, chris pine. lalalala. tak mingkin lah kan. HAHAHAHA!

    ReplyDelete
  3. I love it sooo much.. x tahu nk ckp ap dah..tp btol teori tuh..tp bab mimpi tuh mcm err~ hanya pencipta tahu!

    ReplyDelete
  4. hahaha! yup. teori mimpi tu ALLAH je yang boleh tentukan. insan yang terbaik untuk kita.

    teori yang aku baru dapat since bersosial dengan ramai org. lalala.

    ReplyDelete
  5. hmmm..
    ko ade nmpak bayang2 kapak x??xpon parang ke???
    hahhaaa...
    aku nk add up sket teori first tuh!jumpe research trbaru!
    "kalo kite mmpi sum1 tuh,doesnt mean kite x de jodoh,kecuali kalo hang mmpi org tu kawen ngan hang.."
    haa..ni teori yg aku tau laa..
    so,DREAM ON BABY!!!DONT WORRY BE HAPPY!!! :)
    btw,i love teori yg bru discover tuh~
    ALLAH KNOWS EVERYTHING! ;)

    ReplyDelete
  6. hahaha! aku dah agak dah. nasib tak mention nama kan. kalo tak sampai lubang katak kau cari aku. huhu~

    setuju lah teori tuh. ALLAH knows everything. let HIM be the one who really know.

    ReplyDelete
  7. mimpi ngn perasaan suke(cinta) tu mmg sgt berkait sbnanye lah.
    try rseach psl telepathy in love.
    tarikan sehala & tarikan duahala(plg kuat..
    sgt intrsting tau,,, ak ske 'try' kaco2 minah2 jiwang ngn bnde ni.
    hehee ;p

    ReplyDelete
  8. hahaha! kau mmg lah iqbal. eh, hagala. ok! aku try searh nti. huhuhu.

    ReplyDelete