Search This Blog

Monday, February 14, 2011

.: rindu :. :)

14 february 2011.
2.56 pm.

azizah hanum called.

' peja, hang kat mana? kite ad kat klcc ni '

lepas kursus brand education je terus lah gerak ke klcc. excited sangat nak jumpa hanum. LEE's family.

thanks nabilah razib sebab temankan aku. sayang kau lebih. :))

then, jumpa lah sweetheart aku. i thought just hanum je. tapi, ada ain jugak. ya ALLAH! aku rindu sangat kat mereka ni. hanya ALLAH je yang tau macam mana rindu aku. speechlessed sangat jumpa hanum dengan ain. sebab semua kenangan sekolah macam terpampang je depan mata. ya ALLAH!

yang agak tak boleh blah, AKU NANGIS! nabilah razib saksi utama. ain dengan hanum pelik. haha! nangis sebab aku rindu sangat. jumpa hanum dengan ain terus teringat semua.

alhamdulillah untuk pertemuan ini. sangat indah perasaan tadi. rindu kan sahabat yang sentiasa memberi semangat. :))

p/s: thanks NAILAH. sebab bagi msg yang sangat memberi semangat dan kekuatan. nasihat yang membina. alhamdulillah!

a piece of memory. thanks ALLAH sebab bagi peluang untuk bertemu. :))

2 comments:

  1. hihi, macam mak dah semua!
    nnt jumpalah kita kalau ada jodoh!

    ReplyDelete
  2. mak? hahahaha. nnti jumpa! mesti ada jodoh. huhuhu.

    ReplyDelete