Search This Blog

Wednesday, January 12, 2011

.: sye nak blaja main gitar bukan sebab nak jadi macam YUNA :.

salam~
hye!!
gggggguuuuuuuuuuiiiiiiiiiiitttttttttttttaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr!

~opinion 1~
' kau tau main ke, faezah? '
' x tau pon.. tapi aku suka lah main gitar ni.. '
' keco macam tau main je.. haha! nak jadi cam YUNA eh? '
' woah! x mau lah.. aku suka je.. tak nak jadi sesiapa pon.. im being myself.. '
' ok! jadi diri sendiri.. yuZA! '
' haish! pe ni.. mane ad lah.. da r jangan kacau aku..'

~opinion 2~
' btol ke kau nak blaja main gitar ni? '
' btol lah.. nape lak? '
' aku x berapa setuju lah.. aku xd idea lain.. tapi, memang aku tak setuju.. '
' oh! ok.. kau x setuju x pe lah.. '



gila lahh kat gitar.. tersangat lah berharap dapt gitar.. tapi, kalau nak sangat kena lahh beli ngan duit sendiri.. macam biasalah.. mana ad ttbe orang nak bagi kann.. haish! kalau nak tunggu hantaran kahwin cam lambat sangat.. so, i kena lah beli dengan duit sendiri.. sekian terima kasih..


awak gitar, saya tali.. ok?
saya gitar, awak tali.. ok?
ok lah.. mana2 je lah kan..
awak petik gitar saya nyanyi..
ok?
mengong! haha.. SITI HUSNIYAH! nak jamming kat uma kau.. AFIQAH KAMAL!! jomm.. FARAH AINIAH! nk ikot tak.. nti bole usha abang unnie.. unnie! kau nyanyi tau.. afiqah kau suara latar je.. harap maklum..
salah satu faktor kenapa aku nak blaja main gitar sebab aku suka wat lagu.. banyak dah! tapi xd notes.. [ kantoi ].. mane lah tau aku bole msok AJL.. menang gak kan.. hahaha! aku memang suka wat lagu ni.. kan AFIQAH KAMAL.. hobi kau gak kan? kan?
aku nak blaja actually nak kepuasan diri je.. tak de makne lah nk show off kat orang.. nak jadi artis? huish! lagi lah tak nak.. kalo setakat nak nyanyi kat IZZATI RADZI boleh lah.. one more thing, NAZIHAH also want to learn guitar.. so, i can make a collaboration with her.. huhuhu!

TOLONG INGATKAN AKU..
yeah! ingatkan lah ek.. manusia biasa yang selalu lah buat kesalahan..
kau orang! nti kalo aku da terror kan, bole lah aku show off kan.. no boys allowed.. :))
p/s: awak! sy harap awak tau main gitar.. sy x tau lah awak pandai main ke tak.. sebab sy x tau awak siapa.. rahsia Tuhan kan.. nanti boleh lah awak nyanyi+main gitar untuk sy.. yang penting, main gitar ni bukan keutamaan tapi kebolehan awak je.. means, awak x show off yang awak ni pandai main gitar.. :))

2 comments:

  1. oi kentut!!
    ada ke aku jadik penyanyi latar je?
    aku rampas mic tuhh aku jd solo!!yesss

    ReplyDelete
  2. haha! berani lah.. nnti kalo kteorg nk sleep over uma unnie kau nk join x? mstilah nak kan.. haha!

    ReplyDelete