Search This Blog

Tuesday, January 25, 2011

.: stalked and frustrated :.

lelah ku sembunyi
tutupi maksud hati
yang justru hidup karenamu
dan bisa mati tanpamu

bait-bait lirik lagu yang aku baru discover.. alahai! FAEZAH! kenape kau ni? kuat lah.. jangan lah macam ni.. = ='



stalk! my new obsession. best! sebab dapat usha picture+get more information. yang PALING TAK BEST.. bila kau dapat tau orang yang kau stalk dah ADA AWEK.. haih~ FRUSTRATED. haha! punye lah semangat add kat FB.. tunggu APPROVE.. tiba-tiba.. ________ in a relationship with _________.. yeah! that time aku FRUSTRATED GILA ah.. in my record.. dah 4 orang aku stalked dan keempat-empat ada awek.. HAHA! what a waste..



what to say huh! kekecewaan yang sama bila aku dapat tau yang skateboard aku patah.. [ faezah, sejak bila kau ad skateboard? roller blade ada lah kan ] papelah.. yang penting aku agak kecewa.. haha! kecewa sebab tak dapat chance untuk kenal orang tu.. yelah! mana boleh kacau orang yang dah berpunya ni.. takut2 satu hari nanti kene kat aku balik kan..

p/s: last saturday! aku keje. aku jaga kat diorama [ yg ada dinasour ].. aku diri kat exhibit biosphere.. what a boo! aku nampak orang yg aku stalked selama 2 tahun.. ouh man! he came with his girlfriend.. then, dy datang kat biosphere.. ok! be profesional.. aku terangkan kat dia about that exhibit.. i talked to him.. CAIR GILA ah! handsome nak mati.. then, aku terpandang awek dia.. fuhh! JEALOUS! sedondon kot.. dua-dua pakai kemeja putih.. aku jumpa fasyak ngan syeno gak.. aku pon tunjuk kat diaorg mamat yg aku stalked..

..SWEET KAN BOTH OF THEM..

= ='

No comments:

Post a Comment