Search This Blog

Sunday, January 23, 2011



JUST A DREAM.. jom mula balik! RESET.. boleh tak? haha.. tak boleh kan.. aku faham.. kawan baik! aku lah yang bengong giler kan sebab x boleh nak buang hard feeling tu.. can i have another chance? NO right.. da banyak kali aku RESET balik perasaan ni.. at the first, AKU DAH TAK ADA FEELING.. after a few time, AKU RINDU KAU LAH.. at the and, THAT FEELING COME AGAIN..
YA ALLAH, bantulah aku.. x sanggup dah nak ade perasaan macam ni.. kau anggap aku bestfriend je kan.. TAPI, kata hati aku lain.. aku tak tau macam mana nak luahkan.. tapi, memang betullah KATA HATI aku lain sangat.. aku harap sangat aku akan dapat apa yang terbaik dalam hidup ni.. soal jodoh lah terutamanya.. ya! aku jeles ngan orang yang bahagia bila berpasangan.. TAPI LAGI BAHAGIA ABILA PASANGAN TU HALAL BUAT KITA.. aku yakin dengan KESABARAN dan KEYAKINAN, ALLAH akan beri yang terbaik.. INSYAALLAH..
kau called aku.. aku happy sangat.. tapi, aku tau sebagai kawan baik je kan.. jangan risau! aku akan cuba buang HARD FEELING TU.. aku mengadu kat kau yang lately ni aku kurang ok.. aku mintak kau doakan aku.. kau bg msg yang panjang sangat.. kau soh aku take care.. kau bg nasihat.. ya! aku tau.. kawan baik kan.. terima kasih sebab kau tak pernah tinggal aku..
satu je yang aku harapkan, yang aku x pernah jumpa kau.. bila x jumpa, x kenal lah kan.. tapi, semua dah terlambat.. kadang-kadang aku terfikir yang benarkah kita dua ni hanya EGO.. entahllah.. aku REDHA dengan ketentuan ILAHI.. :))

No comments:

Post a Comment