Search This Blog

Tuesday, January 4, 2011

.: cukuplah.. penat dah nk jd mgse rumours ni :.

salam~

baru nk berbahagia 2011 ni.. xnk tlibat ngan rumours.. tapi,, tlibat gak kan.. x mintak pon.. tapi,, nk wat cmane tlibat gak.. yeah! org kate ' pasan HOT lah kau ni '.. HELLO! aku x pasan HOT lah..
kauorg yg ske kacau hidup aku.. wat GOSSIP+RUMOURS yg x tnetu hala.. apahal?!

tapi,,

thanx sbb kauorg CREATE sume uh.. aku jd more matured.. ckap lah puas2 ape yg kauorg nk cakap.. puaskan hati kauorg yg membara uh.. yg pnting aku tau sape aku..

tapi,,

pokok xkan brgoyang kalau xd angin kan.. so,, aku siasatlah dulu sal RUMOURS+GOSSIP yg kau org buat.. kalau tu mmg btol jadi.. THANX A LOT sbb beri pringatan.. btw,, bagilah nasihat yg mmberansangkan.. bukan kutukan yg menjahanmkan.. manusia biasa yg melakukan kesilapan..

tapi,,

jgn judge org sesuka hati.. kau bukan tuhan nk tntukan pahala dosa org.. slalu dgr cmni ' x pkai tdung dak ni konpem msok neraka '.. tringat pesan sahabat : ucaplah ' NAUZUBILLAH MIN ZALIK '.. supaya ape yg kite nmpak atau kite cakap x jadi kat diri kite balik.. insyaALLAH..

my confession,, honestly..

aku xd ape2 ngan HAZIQ AMIN.. even ngan sesape pon.. jgn wat spekulasi lagi.. aku ngan dy kawan baik je.. knal dari kecik.. so,, jgnlah libatkan aku dlm masalah rumah tangga kauorg.. aku bahagia xd sesape yg bergelar LELAKI dlm hidup aku.. aku bahagia hidup dengan kawan2 perempuan aku..

penat yg teramat sgt.. nk mnjawab persoalan org.. ya ALLAH.. kauorg x yakin ke dgn JODOH yg bakal ALLAH bagi.. da terletak kat LUH MAHFUZ.. lmbat atau cepat lain cerita..

baru 18 tahun je hidup.. amalan xlah sehebat mane.. mcm2 dugaankan.. faezah boleh! jgn cpt putus asa.. ALLAH x ske org yg cepat putus asa ni.. :))

p/s: thanx a lot kepada sesiapa yg selalu mmberi nasihat+peringatan.. semoga ALLAH sentiasa mmberkati kalian semua..

3 comments:

  1. aloo0ooo amoii..
    wa saja bergurau sama amoi maa...
    amoi jgn mara sama wa yeaa...
    wa maen2 saja sama gosip yg nonsense2 tu..
    hahhaaa...
    amoi jgn mara sama wa eh...
    nnt x cantek..hahha

    ReplyDelete
  2. "Being single means you're strong and patient enough to wait for someone who DESERVES your worth"
    stay cool & smile always...
    btw,, jeles gler ngn ko..
    haii,, ble la aq bole pnjt bggn KLCC nih?? =)

    ReplyDelete
  3. fasyark! haha.. aku x mara kau la.. haish.. cmne nk ckp eh.. ad la yg jadi kat aku lately ni.. ntilah aku story mory kat kau..

    nini! yeah~ tu yg aku ske dgr.. hehe.. aku layak dpt yg agy baik.. jeles? xmau la jeles2.. dtg je la klcc uh.. free je.. kalo msok petroscience kne bayar..:))

    ReplyDelete