Search This Blog

Tuesday, June 15, 2010

.:aku adalah aku:.

haha..
tittle yg x bape nk bt0l..
aku adalah aku..
biar bt0l weyh..
lately ni,,
aku rse cm aku ni tip0o diri sndiri..
aku wat ape yg aku x ske..
aku pretend cm aku ske..
tp,,
aku mmg x ske..
w0ah!!
hard t0 say!!
faezah!!mane kau yg dulu??
aku da dgr 0rg kate mcm2 sal aku..
thanx kt sesape yg x caye ape yg 0rg kate tuh..
salah aku gak k0t..
haha!!
k0 kwn aku..
s0,,aku lyn k0 cm kwn aku la..
aku rse k0 cm da slh paham..
k0 baek..aku x nafikan..
tp pls..
i want back my life..
aku x kuat nk ckp tr0s trang..
biarla tkdir yg tntukan..
aku da pnat nk lyan perasaan aku yg cm b0d0 ni..
aku ske dy agy..
smpai skang..
niat kau baek..
nk happykan aku..
thanx!!
tp,,aku xnk tp0o kau n yg plg pnting aku x tp0o diri aku..
d0a je la pe yg terbaek..
jgn pksa aku..
mgkin kau x pksa,,tp aku yg rase cm tu..
mgkin kau mrh pas bce p0st ni..
s0rry!!
aku x tau nk wat pe da..
aku rase mmg slh aku la..
sbb aku cm bg harapan..
sumpah aku x prasan slame ni..
s0rry!!aku x niat nk wat kau cm tuh..
slame ni aku mmg anggap k0 kwn aku..
thanx!!k0 mmg wat aku happy..
tp,,aku tpp0o diri aku sndiri..
aku tp0o kau..
skang bkn waktu yg spatutnye..
4 this time being..
juz pray what the best..
S0RRY cz i n0e that i hurt u..
i d0 wut i think the best 4 my life..
this is my life..
s0,,juz let me d0 wut i want t0 d0..
kau x ske pe yg aku wat??
its up t0o y0u..
aku yg rse sume pahit manis..
kau kate kau p0n rse pahit manis??
tu id0p kau..life kau..
kau aturkn sndiri..
aku hrap kau x dendam..
im juz wanna be wut i want t0 be..
s0,,juz let me g0..
pplss..im begging u..

p/s:t0 all LELAKI yg x knal sape FAEZAH yg sebenarnye,,
t0l0ng la weyh!!jgn wat cter..k0 x knal aku spe..
k0 x hd0p ngan aku..
k0 juz knal PEJA..bkn FAEZAH..
u need m0re than 10 years t0 n0e me better..
ad je yg da knal spe aku..
even baru 3 ta0n..
aku x paham knape k0rg ni nk sgt wat g0ssip murah..
bla r!!PAB0~
x ske aku??blah r..k0 ingt aku p0n ske k0rg r yg wat semak kt id0p aku..
jgn cari pasal ngan aku..da 5 ta0n aku x tnj0k taring aku..

astaghfirullah!!aku mmg bkn manusia yg sempurna..aku ad eg0+marah ngan 0rg yg fitnah aku..s0,,t0l0nglah anda-anda sume,,jgn nk wat cter kal0 x tau kesahihannya..

2 comments:

  1. mcm faham peja tujukn pd sape.[shh..diam2 aje]

    well, yg kat [p/s] tu klau kamu mksdkn batch kita,nailah sgt menyokong! 100%!!!

    peja, anda kuat!!! sbb awk muslimah kesayangan Dia. that's why Dia beri ujian kat anda ^_^
    insyaAllah, yakinlah yg Dia ada dlm stiap langkah yg anda ambil =)

    ReplyDelete
  2. thanx nailah..mmg dak batch kte p0n..d0rg x knal dak pu3 seb0k2 je nk wat cter..

    nailah..thanx gak slalu ingtkan kte..;))

    ReplyDelete